Over het Beweegbos

Over het Beweegbos

Beweegbos Biddinghuizen is in het leven geroepen om bewegen toegankelijk te maken voor iedereen. Bewegen is tenslotte belangrijk voor een goede gezondheid. Bewegen maakt je sterker, het versterkt je immuunsysteem en helpt je om beter te slapen. Door samen te bewegen kom je in contact met andere mensen. Samen bewegen verbind mensen en ook dit bevorderd de gezondheid. Regelmatig worden activiteiten georganiseerd in het Beweegbos. Natuurlijk kan je altijd zelfstandig gaan sporten. Langs de route staan bordjes die precies laten zien wat je daar kan doen.

Image
Image

De activiteiten

Door het hele jaar heen worden activiteiten georganiseerd in het beweegbos. Op zowel de Trimbaan als de Wandelroute worden regelmatig workshops, trainingen en competities georganiseerd. Deze activiteiten vind je op de kalender.

Het beweegbos is van iedereen

Het Beweegbos is voor iedereen. Dus heb jij een leuk idee? Of wil je een gratis activiteit aanbieden op een van de routes? Laat het ons weten. Samen maken laten we het Beweegbos groeien en bloeien. Klik hier voor het contactformulier!

Image